Muziek en poëzie

organisatie
Kees van Meel / Deborah Jacobs
Gele Huis Cultuurpodium

zaterdag 23 november 15.00 uur

Entree € 2,00
 
     
 

Pien Storm van Leeuwen heeft in het kader van de dag van zandpaden in Brabant een nieuwe dichtbundel samengesteld van Brabantse dichters, die hun herinneringen of impressies aan een bepaald zandpad, in dichterlijke taal omgezet hebben. Daar zal ze onder andere wat van laten horen

Kees van Meel heeft een interview met Owen de Vries, schrijver van het boek Ondernemers Vlieger, een boek dat uitgaat van “het hart” als basis van ondernemen, een toch wel bijzondere zienswijze in de ondernemerswereld.

Badia Et-Talabi schrijft rechtstreeks uit het hart, maar ze weet daar altijd een bijzondere draai aan te geven, en ook de zachte humor is nooit ver weg. De bundel dorpsgedichten die gaat over Gilze, Rijen, Molenschot en Hulten, kreeg een versregel van haar gedicht als titel: “ Waar mijn wortels vleugels werden”.

 
 

Walther Ligtvoet heeft na een rustperiode zijn dichterschap weer opgepakt, dus het is spannend om te zien welke richting hij nu gekozen heeft.

Rensz Gorisse komt zingen en spelen op gitaar met zijn repertoire van Brabantse liedjes. Hij zingt daarbij graag over natuur en vroeger, met vaak een licht humoristische en nostalgische toets.

 
    Ook optreden? Neem contact op.