Muziek en poëzie

organisatie
Kees van Meel / Deborah Jacobs
Gele Huis Cultuurpodium

zaterdag 29 februari 15.00 uur

Entree € 2,00
 

 

  Zo is daar Sven De Swerts te bewonderen met zijn intense en soms rauwe poëzie. Hij is op een bepaalde manier “gek”, maar wel op de juiste manier. Muziek is er onder andere van Deborah Jacobs die wat van haar brede repertoire zal laten horen, een repertoire dat zowel rock en ballads bevat, maar ook poëtische liedjes, aansluitend op de sfeer van het podium.

Gele Huis Cultuurpodium weer gevarieerd

Het Cultuurpodium wordt weer een interessante middag voor fijnproevers en als cooling down van carnaval zeer aan te raden.

Opa IJsbeer, alias voor Henk van Maanen, heeft een zeer divers repertoire, waarbij zijn reizen naar Griekenland voor hem een groot deel van zijn inspiratie vormen. Hij houdt niet van “eenheidsworst”, zoals hij het noemt.


Deborah en Sven zullen ook samen muzikale woorden laten klinken in een voor de gelegenheid samengesteld duo. De uitkomst van die samenwerking zal verrassend zijn.

De tweede muzikante, Suzanne speelt en zingt met liefde voor het lied; op gitaar begeleidt ze haar zelfgeschreven liedjes. Het zijn echte luisterliedjes en met haar mooie stem blijft ze het publiek boeien. Ze breidt haar repertoire gestaag uit en laat dat nu horen.
 
    Ook optreden? Neem contact op.