organisatie
Kees van Meel / Deborah Jacobs
Gele Huis Cultuurpodium
Haagsemarkt 35 (hoek Dreef) Princenhage

zaterdag 22 juni 15.00 uur

vrij entree
 
     
 

Mattie Goedegebuur komt samen met Luk Paard het groostte deel van de poëzie voor haar rekening nemen. Mattie heeft zojuist herdrukken van haar bundels beleefd en dat is een bijzonder feit, vooral in deze tijd dat gedichten wel gelezen maar niet veel gekocht worden. Zij treedt in het hele land op met succes.

Muzikaal gezien is dit Cultuurpodium op 22 juni met Sony Rering en Deborah jacobs weer vol verrassingen, aangezien zij zowel solo optreden als als duo. Sony is “helemaal gek” van Americana en dat is in zijn repertoirekeuze vaak goed te merken, maar hij is ook in andere genres thuis. Dat laatste geldt evenzeer voor Deborah die rock, blues en Nederlandstalige en anderstalige muziek speelt en zingt.  Beiden hebben in het verleden samen gespeeld in Brastagi, een band met veel Indo-muziek.

 

Ook Ada Krowinkel treedt naar buiten met verhaalkunst en wellicht nog een onbekend talent op de saxofoon. Een interessant programma weer voor de zomervakantie.

Luk Paard staat voor een afwisselend podium waarop hij “briest van emotie”, maar ook heel subtiel met de woorden aan de hal kan gaan. Luk is eerder al geweest, maar zijn optreden is dermate intens dat een hernieuwde kennismaking of voor anderen een eerste kennismaking alleen maar positief is.  
       
    Ook optreden? Neem contact op